You are here

Στόχος ο Εφραίμ, δηλώνει ο Αρχηγός αστυνομίας

04/03/2003 15:20
Αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο να ανοίγει νέος κύκλος οικονομικού εγκλήματος με την χθεσινοβραδινή τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο του χρηματιστή Μιχάλη Εφραίμ, από τη Λευκωσία, είναι ο Αρχηγός Αστυνομίας Τάσος Παναγιώτου.

Μιλώντας στα ΜΜΕ αναφορικά με την έκρηξη βόμβας, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το αυτοκίνητο του κ. Εφραίμ, ο κ. Παναγιώτου, τόνισε ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν δείχνουν ότι η βομβιστική ενέργεια έχει σχέση με την επαγγελματική ιδιότητα της συζύγου του χρηματιστή, η οποία είναι δικαστής. Δήλωση που επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς, προηγούμενη σχετική μας είδηση.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ανέφερε πως «δεν έχει σημασία ποια είναι η ώρα που τοποθετείται μια βόμβα. Η δυνατότητα να έχουμε θύματα είναι πάντα υπαρκτή. Βεβαίως περισσότερο είναι δυνατό να έχουμε θύματα σε ώρες εργασίας ή σε ώρες που κινείται περισσότερος κόσμος», κατέληξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Καταδικάζει ο Σ.ΜΕ.Χ.Α.Κ

Την ανησυχία του για τα κρούσματα βομβιστικών και άλλου είδους κακόβουλων ενεργειών εναντίον χρηματιστών/χρηματιστηριακών εκπροσώπων, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Μελών Χ.Α.Κ., με την οποία καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο τη χθεσινοβραδινή βομβιστική επίθεση εναντίον αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του χρηματιστή Μιχάλη Εφραίμ.

Παράλληλα, ο Σ.ΜΕ.Χ.Α.Κ. εκφράζει ολόψυχα την συμπαράστασή του προς τον κ. Εφραίμ και την οικογένειά του.