You are here

Το ΚΕΒΕ χαιρετίζει επένδυση στο λιμάνι Λάρνακας

08/04/2022 16:04

Σημαντική μέρα για την οικονομία, τον τομέα των επενδύσεων και τη Λάρνακα, χαρακτηρίζει το ΚΕΒΕ την επίδοση του λιμανιού Λάρνακας από το κράτος στους ιδιώτες επενδυτές, Kition Ocean Holdings.

Στη σημερινή τελετή επίδοσης του κλειδιού του λιμανιού Λάρνακας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρνακας Σταύρος Σταύρου και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής.

Οι ιδιώτες επενδυτές με μια επένδυση της τάξης του €1,2 δισ. θα αναμορφώσουν το λιμάνι Λάρνακας και θα προβούν σε ανάπτυξη μαρίνας, οικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων και άλλων σύγχρονων εγκαταστάσεων.
 
Μέσα απ’ αυτές τις αναπτύξεις, που αποτελούν τη μεγαλύτερη επένδυση που έγινε στην Κύπρο, η Λάρνακα και η περιοχή του λιμανιού θα αποκτήσουν άλλο πρόσωπο, ενώ θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
 
Το ΚΕΒΕ που πρωτοστατεί στην προσέλκυση επενδύσεων και στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου, αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση με τους προβλεπόμενους σχεδιασμούς, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
 
Το ΚΕΒΕ και το Επιμελητήριο Λάρνακας καλωσορίζουν τους νέους επενδυτές που είναι μέλη τους και εύχονται κάθε επιτυχία στις δράσεις τους.