You are here

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών μέλος της ΟΕΒ

07/02/2006 15:41
Την ένταξη της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών στους κόλπους της ΟΕΒ, ως πλήρες και ισότιμο μέλος, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Σύμφωνα με την ΟΕΒ, η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, «εκπροσωπεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της ναυτιλιακής δραστηριότητας του τόπου μας και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις στον τομέα».

«Μετά την πρόσφατη ένταξη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Συμβουλίου και την από δεκαετίες συμμετοχή του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου και της Αρχής Λιμένων Κύπρου στη δύναμη της ΟΕΒ, με την προσχώρηση και της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, η ΟΕΒ καλύπτει πλήρως τη Ναυτιλιακή και Λιμενική δραστηριότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Είναι γνωστό ότι η ΟΕΒ έγκαιρα αναγνώρισε την απεριόριστη δυναμική που διαθέτει ο συγκεκριμένος κλάδος και επιδιώκει την προαγωγή των καλώς νοουμένων συμφερόντων του με κάθε διαθέσιμο μέσο. Είναι δε κατανοητό ότι ο ρόλος της ΟΕΒ ως συνομιλητή του κράτους για θέματα ναυτιλίας, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γ.Χ.