You are here

Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια

08/07/2020 12:24

48 πτήσεις πραγματοποιούνται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 24 αφίξεις προερχόμενες από Σκόπια, Κρακοβία, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα,  Ντόχα, Βουκουρέστη, Φραγκφούρτη, Κατοβίτσεν και Λούτον.

Θα πραγματοποιηθούν 24 αναχωρήσεις προς Σκόπια, Κρακοβία, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα,  Ντόχα, Βουκουρέστη, Φραγκφούρτη, Κατοβίτσεν και Λούτον.

Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών, να υπογράψουν σειρά δηλώσεων και, όπου είναι απαραίτητο, να ανεβάσουν στην πύλη του Cyprus Flight Pass πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει αρνητικό PCR για την ασθένεια Covid-19.

Στους χώρους του αεροδρομίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στο τερματικό κτίριο, σε όλους τους επιβάτες λαμβάνεται ο πυρετός, ενώ υπάρχουν ευδιάκριτες σημάνσεις για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακόμα στο τερματικό κτίριο δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου, έχει εντατικοποιηθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 50 αντισηπτικά χεριών τα οποία είναι διαθέσιμα για το κοινό και το προσωπικό.