You are here

Π. Σαββίδης: «Ουδέν σχόλιο» περί διορισμού στον OTE Intern.

13/09/2002 11:31
Ωστόσο, από την Αθήνα επιβεβαιώνονται πληροφορίες

«Ουδέν σχόλιο» δήλωσε λακωνικά στη Stockwatch ο Πρόεδρος του ΧΑΚ, Παύλος Σαββίδης, αποφεύγοντας να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο σε πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΤΕ, τον έθεσε επικεφαλής της OTE International στη Κύπρο.

Ωστόσο, πληροφορίες της «SW» από την Αθήνα επιβεβαιώνουν τη σχετική είδηση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», ενώ σημειώνεται ότι ο ρόλος του Παύλου Σαββίδη θα είναι κατ΄ εξοχήν συντονιστικός για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ΟΤΕ στη Μέση Ανατολή και για τις συνεργασίες του ΟΤΕ με κολοσσούς τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι το πόστο, οι αρμοδιότητες και ο ρόλος του κ. Σαββίδη δεν θέτουν θέμα ασυμβίβαστου, με τη θέση του ως προέδρου του ΧΑΚ και των όποιων προοπτικών για επέκταση της θυγατρικής εταιρίας, ΟΤΕnet, στη Κύπρο. «Καμία σχέση δεν έχει με το χρηματιστήριο» ανέφεραν χαρακτηριστικά «και δεν τίθεται θέμα σύγκρουσης για το είδος και τη φύση των εργασιών για τη μια ή την άλλη ιδιότητα».

Του Κυριάκου Κυριακίδη