You are here

Παρουσιάστηκε στην Αρχή Λιμένων το έργο Kition

14/10/2021 16:39

Σε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου με αντιπροσωπεία της εταιρείας Κίτιον Ocean Holdings Ltd, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη έγινε παρουσία και συζήτηση για την επένδυση 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή του Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας, έργο "Kition".

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Αντώνης Στ. Στυλιανού αναφέρθηκε στον αναβαθμισμένο ρόλο της Αρχής ως επόπτη και ρυθμιστή των λιμανιών σημειώνοντας την τεράστια σημασία και οφέλη για την τοπική κοινωνία της πόλης της Λάρνακας και ευρύτερα για τον τόπο που έχει η ανάπτυξη.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kition Ocean Holdings Πάνος Αλεξάνδρου ευχαρίστησε την Αρχή Λιμένων για την πρόσκλησή της για παρουσίαση του έργου της «Kition» και προχώρησε σε εκτενή παρουσίαση του συνόλου του έργου, με ειδικές αναφορές στην ανάπτυξη του Λιμανιού Λάρνακας, προστίθεται.
 
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την αντιπροσωπεία της «Kition» επί θεμάτων που αφορούν στο έργο.
 
Τονίζεται ότι πέραν του ρόλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου, η Αρχή έχει συστήσει ειδική Επιτροπή Διαχείρισης Θεμάτων Εμπορικοποίησης / Ρύθμισης Λιμενικών Θεμάτων, στα πλαίσια της οποίας εντάσσεται και η διαχείριση των θεμάτων που αφορούν στην εμπορικοποίηση του Λιμανιού Λάρνακας.