You are here

Προέγκριση αιτητών για αγορά ποδηλάτου

27/10/2022 16:31

Την προέγκριση των αιτήσεων για τους αιτητές οι οποίοι πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, όπως ορίζονται στον οδηγό του Σχεδίου Επιχορήγησης Ποδηλάτου για το 2022, μετά από την αξιολόγηση των αιτήσεων από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρεται, η λίστα δημοσιεύεται για να διευκολυνθούν οι δικαιούχοι να αρχίσουν την έρευνα αγοράς για το ποδήλατο που πρόκειται να αγοράσουν.

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των αποδεικτικών αγοράς του ποδηλάτου είναι στις 10/11/2022. Τονίζεται όμως, ότι εκκρεμεί η τελική έγκριση των αιτήσεων, με τον έλεγχο και των στοιχείων ταυτότητας των αιτητών, γι’ αυτό και παροτρύνονται οι αιτητές να μην προβούν στην αγορά ποδηλάτου μέχρι να τους αποσταλεί προσωπικό email με την έγκριση τους.

Σημειώνεται ότι οι αιτητές των οποίων η αίτηση έχει απορριφθεί, έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην Επιτροπή Ενστάσεων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, γραπτώς και με παράδοση ιδιοχείρως, εντός 10 ημερών από την παρούσα ανακοίνωση, δηλαδή μέχρι τις 7/11/2022 για ένσταση στην απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης των αιτήσεων.