You are here

Στους κυπριακούς αιθέρες ξανά η Ryanaiar με 34 δρομολόγια

31/03/2021 13:30

Τα σχέδια της για τις πτήσεις από το καλοκαίρι στα κυπριακά αεροδρόμια, ανέλυσε σήμερα η εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Ο Διευθυντής Ψηφιακών & Μάρκετινγκ της Ryanair, Ντάρα Μπράντι ανέφερε σε Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου ότι η εταιρεία θα δρομολογήσει 34 δρομολόγια από το καλοκαίρι του 2021.

Ανάμεσα σε άλλα συμπεριλαμβάνονται 5 νέα δρομολόγια  από και προς Μπάρι, Μπολόνια, Κέρκυρα, Ρόδο (ξεκινάει τον Ιούλιο) & Τρεβίζο (ξεκινάει τον Ιούνιο) τα οποία θα δώσουν ώθηση τόσο την επιβατική κίνηση όσο και στον τουρισμό καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και η Ευρώπη ανοίγει έγκαιρα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Το πρόγραμμα της Ryanair για το Καλοκαίρι 21 περιλαμβάνει 34 δρομολόγια, 5 νέα δρομολόγια από Πάφο προς Μπάρι, Κέρκυρα, Ρόδο, Τρεβίζο (όλα με 2 πτήσεις τη βδομάδα) και Μπολόνια (με 1 πτήση την βδομάδα) και 106 πτήσεις τη βδομάδα.

Οι Κύπριοι επιβάτες έχουν την επιλογή να επωφεληθούν από το μηδενικό τέλος σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων τους.

Ο Διευθυντής Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, είπε: «Καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες, το πτητικό πρόγραμμα αναμένεται να αυξηθεί το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που φτιάξαμε ποτέ για την Κύπρο με 34 συνολικά δρομολόγια, και νέους προορισμούς το Μπάρι, την Μπολόνια, την Κέρκυρα, τη

Ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, Σάββας Περδίος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετούμε την ενίσχυση της σχέσης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair με την Κύπρο, με την προσθήκη νέων δρομολογίων, σε συνάρτηση πάντοτε με την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030.  Ευχαριστούμε θερμά την Ryanair για τη συνεχή στήριξη, και προσβλέπουμε σε ακόμη στενότερη συνεργασία στο μέλλον».

Η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη δήλωσε: «Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι η Ryanair επαναλειτουργεί τη βάση της στο αεροδρόμιο της Πάφου και ανυπομονούμε για την επανεκκίνηση της. Η ανακοίνωση της αερογραμμής για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ’21 και η προσθήκη 5 νέων δρομολογίων θα ενισχύσουν τόσο την επαρχία της Πάφου όσο και την Κύπρο γενικότερα».

«Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω μιας γόνιμης συνεργασίας, η επέκταση της Ryanair στην Κύπρο θα συνεχιστεί, με σημαντικό όφελος για την τουριστική βιομηχανία και την οικονομία της χώρας», τόνισε.

Της Γεωργίας Χαννή