You are here

Θράσου: Σχέδιο οδικής ασφάλειας

01/09/2005 15:01
Η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου για την οδική ασφάλεια, για την κυκλοφορική πολιτική, για τον τεχνικό έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και για τα οικοδομικά συμβόλαια του δημοσίου ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Χάρη Θράσου και αντιπροσωπείας του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρίστο Ευθυβούλου.

Συζητήθηκαν επίσης τα έργα που γίνονται για το δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, τα σχέδια για τα νέα Κυβερνητικά Γραφεία Πάφου, η οικονομική ενίσχυση του ΕΤΕΚ και διάφορες εκδηλώσεις τις οποίες οργανώνει το Επιμελητήριο.

Εκτός από τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τα οποία συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση, τα μέλη του ΕΤΕΚ έτυχαν ενημέρωσης από τον κ. Θράσου γύρω από τις εξελίξεις των ερευνών για το αεροπορικό δυστύχημα της 14ης Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ σημείωσε ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, ο περί Ασφάλειας των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Νόμος και οι περί εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών και Συντηρητών Ηλεκτρολογικών και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων Κανονισμοί.

σι