You are here

ΧΑΚ: Παράταση του προσωρινού ωραρίου

27/09/2001 22:42
Την συνέχιση του παρόντος προσωρινού ωραρίου για μία ακόμα βδομάδα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑΚ στη σημερινή μακρά του συνεδρία, λόγω αντικρουόμενων απόψεων που ακούστηκαν.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΧΑΚ Ρένου Χριστοδουλίδη στη Stockwatch, την επόμενη Πέμπτη το Συμβούλιο θα καταλήξει σχετικά με την τελική ώρα διεξαγωγής της χρηματιστηριακής συνεδρίας, αφού πρώτα δοθεί χρόνος για διερεύνηση των απόψεων τόσο των Μελών όσο και των Αρχών του ΧΑΚ.
Η Κάμπου θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και την περασμένη εβδομάδα ξεκινώντας τη συνεδρία στις 12 το μεσημέρι με διάρκεια μέχρι τη 1,30μμ.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε σήμερα η επικύρωση των κριτηρίων που πρέπει να πληρούν οι ναυτιλιακές εταιρείες που επιθυμούν να εισαχθούν στο ΧΑΚ.
Αύριο αναμένεται να σταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών για νομοτεχνικό χειρισμό και παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του χρηματιστηρίου θα αρχίσει να εξετάζει αιτήσεις ναυτιλιακών εταιρειών που θα υποβληθούν για ένταξη στο κυπριακό χρηματιστήριο και πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που έχουν θέσει οι Αρχές του ΧΑΚ.