You are here

Νέα πακέτα από Cytavision

08/10/2010 18:40
Νέες επιλογές προσφέρει από τις 11 Οκτωβρίου η συνδρομητική τηλεόραση της Cyta, Cytavision, με δύο νέα πακέτα, το Value Pack και το Full Pack.
Ο πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιτής σε χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια διάσκεψης τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν τα δύο νέα πακέτα τόνισε ότι «μέσα στα 6 χρόνια λειτουργίας της, η Cytavision, κατάφερε να γίνει και δικαίως να χαρακτηρίζεται ως η πιο πλούσια πλατφόρμα ψυχαγωγίας στην κυπριακή αγορά».
Τα νέα πακέτα ανέφερε «δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και που πιστεύουμε ότι μας φέρνουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας».

Αναλύοντας τα νέα πακέτα, που θα προσφερθούν σε νέους και υφιστάμενους πελάτες, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Ορέστης Βασιλείου, εξήγησε ότι «το Full Pack, το οποίο θα διατίθεται από €23 (μηνιαία συνδρομή συμπ. ΦΠΑ) για τους πελάτες που έχουν ταυτόχρονη σύνδεση με την υπηρεσία DSL, είναι το υφιστάμενο πακέτο της Cytavision και περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο “μπουκέτο” θεματικών καναλιών». Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ταινίες, ντοκιμαντέρ, μουσικά, ψυχαγωγικά, reality, παιδικά, ενημερωτικά και τα ελεύθερα κυπριακά κανάλια.

«Οι πελάτες του πακέτου Full Pack έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από το κυπριακό πρωτάθλημα, το Champions League, το Europa League και άλλες κορυφαίες διοργανώσεις, που μεταδίδονται από τα πέντε αποκλειστικά κανάλια Cytavision Sports».

Ο κ. Βασιλείου ανέφερε ακόμη ότι οι υφιστάμενοι πελάτες της Cytavision, από τις 11 Οκτωβρίου, θα μεταφερθούν αυτόματα στο Full Pack, εκτός και αν ζητήσουν να μεταφερθούν στο καινούργιο πακέτο της Cytavision Value Pack.

To Value Pack, το οποίο θα διατίθεται από €11,50 (μηνιαία συνδρομή συμπ. ΦΠΑ) για τους πελάτες που έχουν ταυτόχρονη σύνδεση με την υπηρεσία DSL Access της Cyta, είναι μια πιο οικονομική επιλογή για όσους πελάτες ενδιαφέρονται κυρίως για γενικού περιεχομένου κανάλια και ειδικότερα για ντοκιμαντέρ και ταινίες.

Οι πελάτες που θα επιλέξουν το Value Pack έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους ζωντανούς αγώνες της επιλογής τους, που μεταδίδονται στα κανάλια Cytavision Sports, με επιπλέον πληρωμή ανά αγώνα, μέσω της νέας υπηρεσίας Pay per View (Θέαση επί Πληρωμή).

Για πελάτες που δεν έχουν σύνδεση DSL Access της Cyta οι μηνιαίες συνδρομές των πακέτων διαφοροποιούνται.

Όπως ανέφερε επίσης τα δύο πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα κυπριακά κανάλια, που μεταδίδονται με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και ήχου. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας Time Shifted TV (Ετεροχρονισμένα Προγράμματα), οι πελάτες της Cytavision μπορούν να απολαμβάνουν προγράμματα από τα κυπριακά κανάλια μέχρι και τρεις μέρες μετά την ημερομηνία της κανονικής τους προβολής.

Με αφορμή την εισαγωγή των νέων πακέτων, η Cytavision προσφέρει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου δωρεάν Εγκατάσταση 1ου και 2ου Αποκωδικοποιητή και δωρεάν ταινίες Video on Demand από την κατηγορία ”Δωρεάν Blockbusters.”