You are here

Το πρώτο μήνυμα του νέου προέδρου της Cyta

03/08/2021 11:04

Τη διαβεβαίωση εκ μέρους ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου της Cyta, ότι θα καταβάλουν το μέγιστο των δυνάμεών τους, για να είναι η Cyta ο σύγχρονος και εύρωστος οργανισμός που θα οδηγεί την τεχνολογική εποχή, δίνει ο νέος πρόεδρος του συμβουλίου Μιχάλης Ο. Ιωαννίδης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Cyta είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού.

Σε γραπτή του δήλωση μετά τη συνάντηση, ο κ. Ιωαννίδης, αναφέρει ότι «αναλαμβάνω σήμερα την Προεδρία του Συμβουλίου της Cyta, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης απέναντι σε έναν κορυφαίο οργανισμό, ο οποίος εδώ και 60 χρόνια αποτελεί την ατμομηχανή της τεχνολογικής προόδου για τον τόπο μας». 
 
«Η πρόκληση, τόσο για εμένα, όσο και για όλα τα μέλη του Συμβουλίου, είναι τεράστια. Βιώνουμε την εποχή της ψηφιοποίησης κάθε πτυχής της καθημερινότητάς μας, η οποία μάλιστα αναπτύσσεται εκθετικά μέσω της σύγκλισης των τεχνολογιών και των δικτύων. Η παγκόσμια επίδραση των τεχνολογικών αλλαγών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις είναι συνεχώς βαθύτερη, αλλάζει τον τρόπο ζωής μας, δημιουργεί καινούργια μοντέλα επιχειρηματικότητας και εξελίσσει ραγδαία κάθε μορφή οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης», επισημαίνει. 

Τονίζει ότι σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον, «στόχος μας είναι η Cyta όχι μόνο να συνεχίσει να αποτελεί την ατμομηχανή της τεχνολογικής αναβάθμισης, αλλά και να καταστεί ο πυλώνας επιτάχυνσης της ψηφιοποίησης, ο πρωτοπόρος και το σημείο αναφοράς στην εξέλιξη της κοινωνίας της πληροφορίας».
 
«Εκ μέρους ολόκληρου του Συμβουλίου, θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για να είναι η Cyta ο σύγχρονος και εύρωστος οργανισμός που θα οδηγεί την τεχνολογική εποχή. Στηριζόμενοι πάντα στους ανθρώπους μας, τη διεύθυνση και το προσωπικό, που με τις άοκνες προσπάθειες και τις απαράμιλλες γνώσεις και εμπειρίες τους στον τομέα, έχουν καθιερώσει τον Oργανισμό στη συνείδηση του κάθε συμπολίτη μας. Με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας, που βασίζονται στη Cyta για να εκπληρώσουν τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας, αλλά και τους μετόχους μας, το σύνολο δηλαδή της Κυπριακής κοινωνίας», σημειώνει.  
 
Τέλος ο κ. Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου, την κομβική αυτή στιγμή, όπως αναφέρει. «Αποτελεί για μένα ύψιστη υποχρέωση αυτή την εμπιστοσύνη, μαζί και με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, να την τιμήσω», πρόσθεσε.