You are here

Στον αέρα η Cytavision

26/03/2010 11:44
Στον αέρα βρίσκεται η λειτουργία της Cytavision μετά τη δέσμευση από τη βουλή την προηγούμενη Τετάρτη του συγκεκριμένου κονδυλίου.

Το μεσημέρι συνέρχεται εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού για να εξετάσει πως διαμορφώνεται η κατάσταση μετά την απόφαση της βουλής η οποία στην ουσία έβαλε στα δύο στενά τη Cyta.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, Στάθης Κιττής, δήλωσε στη Stockwatch ότι το θέμα της Cytavision είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο οργανισμός ο οποίος, πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του έναντι 32 χιλ. συνδρομητών.

Ο κ. Κιττής, είπε «εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εκπέμπουμε και να μεταδίδουμε τηλεοπτικά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, θα δούμε τι έχουμε πληρωμένο και τι μπορούμε να κάνουμε» προσθέτοντας, ότι «και να έχουμε πληρώσει τα δικαιώματα στα ποδοσφαιρικά σωματεία, το θέμα είναι το κόστος που καλείται να καταβάλει ο Οργανισμός για την κινηματογράφηση του αγώνα».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ δεν ξεκαθάρισε ωστόσο εάν υπάρχει κίνδυνος να μη μεταδοθούν τηλεοπτικά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου και δεσμεύθηκε να τοποθετηθεί επί αυτού μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσον αφορά το σταύρωμα του κονδυλίου ύψους €10 εκ. για τη θυγατρική εταιρεία Digimed, ο κ. Κιττής, επισήμανε, ότι μπορεί να δημιουργείται πρόβλημα αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά την δέσμευση του κονδυλίου ύψους €11 εκ. για τη διαφήμιση αυτό θα επηρεάσει είπε ο κ. Κιττής τη Cyta να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις.

Της Ελευθερίας Παϊζάνου