You are here

Σύσκεψη στο αρχηγείο αστυνομίας για Cyta

23/06/2010 12:11
Σύσκεψη με τη Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης για τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, Στάθη Κιττή, στη βάση των οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας .

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, από πλευράς αστυνομίας συμμετείχαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Ανδρέας Κρόκος, ο Βοηθός Αρχηγός ΤΑΕ Αρχηγείου Γιαννάκης Χαραλάμπους και αξιωματικός του γραφείου Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος και από πλευράς ΜΟΚΑΣ η προϊσταμένη της Μονάδας, Εύα Παπακυριακού, συνοδευόμενη από δύο λειτουργούς.

«Η συνάντηση για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώθηκε, αντηλλάγησαν απόψεις και θα προχωρήσουμε στη βάση των οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα», πρόσθεσε ο κ. Κατσουνωτός, αναφέροντας πως από τώρα και στο εξής δεν θα γνωστοποιούνται οι ενέργειες από πλευράς Αστυνομίας ή της ΜΟΚΑΣ για την υπό διερεύνηση υπόθεση εκτός και εάν υπάρχει κάτι σημαντικό προς ανακοίνωση.