You are here

Ρολάνδης: Ανάμεικτα μηνύματα από το Λονδίνο

13/11/2001 21:26
Ανάμεικτα είναι τα μηνύματα που λαμβάνει η Κυπριακή αντιπροσωπία από την τουριστική έκθεση World Travel Market για τις προθέσεις των Άγγλων διοργανωτών ταξιδιών. Αυτό δήλωσε μετά την περιοδεία του στα Κυπριακά περίπτερα που βρίσκονται στην Λονδρέζικη έκθεση ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης.

Ο κύριος Ρολάνδης επισήμανε επίσης ότι κατά την περιοδεία του στην έκθεση πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν πιέσεις προς τους Κύπριους ξενοδόχους να μειώσουν τις τιμές τους, και επανέλαβε την πρόθεση της Κυβέρνησης να ενισχύσει την τουριστική μας βιομηχανία μέσα από διαφημίσεις, προβολή και οτιδήποτε άλλο είναι συμβατό με το κοινοτικό κεκτημένο.

Αύριο ο Κύπριος Υπουργός θα παρακαθήσει σε πρόγευμα εργασίας με εκπροσώπους των μεγαλύτερων βρετανικών τουριστικών πρακτόρων τους οποίους θα επιχειρήσει να πείσει για την ποιότητα και την ασφάλεια του τουριστικού μας προϊόντος. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι πάντως κρίσιμοι για την πορεία της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου αφού κατά τους μήνες αυτούς γίνονται συνήθως οι κρατήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαίρι.