You are here

Τιμήθηκαν επισκέπτες για πολλαπλές επισκέψεις στην Αγία Νάπα

30/09/2022 19:11

Πέντε ζευγάρια από την Μεγάλη Βρετανία και ένα από την Γερμανία, τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο, Χρίστο Ζαννέττου, για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι «πρόκειται για τέσσερα ζευγάρια από τη Βρετανία τους Derek - Carol Longden, που επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα 48 φορές, Cyril-Bridget Rugman, 50 επισκέψεις, John-Jayne Stevenson, 39, Derek – Margaret Βonner, 34 και Gerald – Karen Turner με 25 επισκέψεις. Ακόμα, τιμήθηκε ένα ζεύγος από τη Γερμανία οι Harald Dahm – Andrea Braunert με 17 επισκέψεις».

Το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού» της Αγίας Νάπας και την ειδική αναμνηστική πλακέτα, απένειμε στα έξι ζευγάρια ο Δήμαρχος, Χρίστος Ζαννέττου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου.

Ο κ. Ζαννέττου «καλωσόρισε τους Βρετανούς και Γερμανούς στο Δημοτικό Μέγαρο και εξέφρασε ευχαριστίες, για το γεγονός ότι επισκέπτονται συχνά την Αγία Νάπα, κάτι που καταδεικνύει» όπως είπε, «το ποιοτικό τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Αγία Νάπα».

Πρόσθεσε, ότι «η ιδιαίτερη προτίμησή των επισκεπτών στην Αγία Νάπα, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο και ως ελάχιστη τιμή που μπορούμε να προσφέρουμε για τη μεγάλη και έμπρακτη αγάπη που τρέφουν για την περιοχή, είναι το έμβλημα του «Πρέσβη Τουρισμού» και η αναμνηστική πλακέτα. Η απονομή της ανώτατης διάκρισης του Δήμου, δηλώνει πως δεν είναι απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΑΓΚ)