You are here

Εισαγωγή ομολόγων CDBBank στο ΧΑΚ

28/09/2022 13:31

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την εισαγωγή των Ομολόγων της εταιρείας The Cyprus Development Bank Public Company Ltd, σύμφωνα με το Άρθρο 58(1) του Νόμου του ΧΑΚ, στην Αγορά Ομολόγων των Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών (Ν.Ε.Α.) του ΧΑΚ.

Ανακοινώθηκε επίσης, η ταυτόχρονη εισαγωγή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Μητρώο του ΧΑΚ σύμφωνα με τα Άρθρα 10(1) και (3) του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Κεντρικό Αποθετήριο και Κεντρικό Μητρώο Αξιών) Νόμου. Η εισαγωγή γίνεται με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης και ο Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας, είναι η εταιρεία Global Capital Securities and Financial Services Limited.

Η Τράπεζα, The Cyprus Development Bank Public Company Ltd, επικεντρώνεται σε παραδοσιακές εμπορικές τραπεζικές υπηρεσίες στην Κύπρο που απευθύνονται τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πληρωμές, αποδοχή καταθέσεων, δανεισμό, χρηματοδότηση εμπορίου, θεματοφυλακή και συνάλλαγμα. Η Τράπεζα παρέχει επίσης ηλεκτρονική τραπεζική στους πελάτες της. Η Τράπεζα έχει συσταθεί την 1η Ιουνίου 1963, με αριθμό εγγραφής ΗΕ1148. Η διαπραγμάτευση των πιο πάνω αξιών θα πραγματοποιείται σε Eυρώ (€) και θα αρχίσει την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022.