You are here

Κρούσμα κορωνοϊού σε κατάστημα Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο

16/10/2020 11:08

Το κατάστημα 664 (Coral Bay) της Τρ. Κύπρου στην Πάφο αναστέλλει τις εργασίες του λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού. Άρχισαν ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες χειρισμού. 

Τα πιο κοντινά καταστήματα είναι εντός της πόλης. 
 
Ο σχεδιασμός αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθούν οι απολυμάνσεις και συναφείς εργασίες, και, μόλις κριθεί ο χώρος ασφαλής, να στελεχωθεί το κατάστημα με άλλο προσωπικό και να επαναρχίσει τη λειτουργία του την ερχόμενη Τρίτη. 

Κτηματολόγιο

Πέραν της Τρ. Κύπρου, το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται όλες οι εργασίες του, στο Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Πάφου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλό του καθώς και ότι αναμένεται να επανέλθει σε κανονική λειτουργία τη Δευτέρα.

Στην ανακοίνωσή του το Τμήμα αναφέρει ότι «το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Πάφου θα παραμείνει κλειστό σήμερα, Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για απολύμανση του κτηρίου με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα».

Το Επαρχιακό Κτηματολογικό Γραφείο Πάφου θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία, τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, προστίθεται.