You are here

Νέα μέτρα προστασίας στα καταστήματα Τράπεζας Κύπρου

23/10/2020 16:00

Η Τράπεζα Κύπρου με σημερινή της ανακοίνωση ενημερώνει ότι, στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών της για προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 26/10/20, νέα μέτρα αναφορικά με την εξυπηρέτηση των πελατών, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται, σε συνέχεια των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί σχετικά με τις πληρωμές οφειλών μέσω 1bank & JCC Smart, τα νέα μέτρα είναι τα πιο κάτω:
             
Εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων από τις 08:00 μέχρι τις 09:00. Οι πελάτες μας που δεν ανήκουν σε αυτές, θα εξυπηρετούνται κανονικά μετά τις 09:00 το πρωί
             
Καταθέσεις μετρητών πάνω από €2000 και/ή πέραν των 3 επιταγών θα συνεχίσουν να γίνονται μέσω παράδοσης φακέλου
             
Αναλήψεις μετρητών κάτω από €500 θα γίνονται μέσω των ΑΤΜ
             
Εκτελέσεις μισθοδοσιών και μεταφορές σε λογαριασμούς θα γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας 1bank.
 
Η εξυπηρέτηση πελατών για μη ταμειακές πράξεις (π.χ. υπογραφή συμβολαίων, παροχή πληροφοριών, παραλαβή καρτών και βιβλιαρίων επιταγών) θα γίνονται μόνο με ραντεβού
 
Τέλος, η τράπεζα διαβεβαιώνει τους πελάτες ότι βρίσκονται «στο επίκεντρο κάθε μας ενέργειας και δράσης και ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία της υγείας όλων μας».