You are here

Απόκτηση χαρτοφυλακίου Τρ. Κύπρου από AEPF III 34 Sarl

09/10/2018 13:45

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης από την AEPF III 34 S.a r.l., αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας CYCMC I Limited καθώς και την απόκτηση εκ μέρους της CYCMC I Limited χαρτοφυλακίου από την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λιμιτεδ.

Η AEPF III 34 S.a r.l. αποτελεί ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί όχημα ειδικού σκοπού το οποίο ελέγχεται από επενδυτικά κεφάλαια που τυγχάνουν διαχείρισης από οντότητες συνδεδεμένες με την Apollo Capital Management L.P που δραστηριοποιείται σε επενδύσεις εταιρειών και χρέος που εκδίδεται από εταιρείες σε διάφορους τομείς διεθνώς. Η εν λόγω εταιρεία δεν διεξάγει οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα.

H CYCMC II Limited αποτελεί ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία κατέχει χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων και συνδεδεμένων εξασφαλίσεων, δικαιωμάτων και συμφερόντων, το οποίο ανήκε στην Τράπεζα Κύπρου.