You are here

Εύγε ΕΤΥΚ στην BOCH

20/05/2022 14:32

Η επαναφορά στα κέρδη με προοπτική διανομής μερίσματος από το 2023, ιδιαίτερα μέσα από συνετή και ώριμη διαχείριση, χωρίς τυμπανοκρουσίες αυτοπροβολής αλλά και χωρίς τύμπανα «πολέμου» για το προσωπικό της Τράπεζας είναι άξια λόγου και σεβασμού, αναφέρει σε εγκύκλιό της η ΕΤΥΚ.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Τράπεζας Κύπρου για το πρώτο τρίμηνο του 2022, αναφέρει ότι «υποχρεωτικά πρέπει ο κάθε ένας να δώσει τα συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Τράπεζας, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στελέχη, αλλά ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Τράπεζας κ. Τ. Αράπογλου και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Π. Νικολάου».

«Η αξιοποίηση στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, του κ. Π. Νικολάου, μέσα από τα σπλάχνα της Τράπεζας, γνώστη του τραπεζικού περιβάλλοντος της Κύπρου και ιδιαίτερα του Χρηματοπιστωτικού χώρου, υπήρξε ευεργετική για την Τράπεζα», αναφέρει.

Προσθέτει ότι η Τράπεζα Κύπρου μελετά σύντομα να προχωρήσει σε μείωση του κόστους προσωπικού με ενεργοποίηση Σχεδίου Εθελοντικής Αφυπηρέτησης. Ήδη με αυτή τη διαδικασία και σε συνεργασία με την ηγεσία της ΕΤΥΚ, τα τελευταία χρόνια μπόρεσε να περιορίσει το κόστος προσωπικού κατά 50%.