You are here

Φεύγουν 963 από ΣΚΤ, δόθηκε και παράταση

17/08/2018 12:20

Παρατείνεται μέχρι την Τρίτη η ισχύς του σχεδίου εθελούσιας εξόδου για τους υπάλληλους της ΣΚΤ παρά το γεγονός ότι ο στόχος έχει καλυφθεί. Με την ολοκλήρωση της σημερινής εργάσιμης μέρας, έχουν πατήσει το κουμπί της εθελούσιας εξόδου 963 άτομα.

Η απόφαση για παράταση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΣΕΚ Ελισσαίου Μιχαήλ στην StockWatch, λήφθηκε από τη διεύθυνση της ΣΚΤ μετά από σχετικό αίτημα υπαλλήλων που απουσιάζουν εκτός Κύπρου με άδεια καθώς και άλλων οι οποίοι αναμένουν λεπτομέρειες σε σχέση με τα οικονομικά ωφελήματα που θα λάβουν στο σύνολο τους.

Η διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού της τράπεζας απέστειλε στις 1100 το πρωί προς το προσωπικό portal του προσωπικού, ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο τους γνωστοποιεί την απόφαση της διεύθυνσης για παράταση της ισχύς του σχεδίου το οποίο κανονικά θα έληγε στις τρεις σήμερα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό μήνυμα σημειώνεται ότι λόγω παράκλησης αρκετών μελών του προσωπικού που απουσιάζει λόγω άδειας, έχει δοθεί παράταση στην ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για το Σχέδιο Εθελοντικής Αποχώρησης.

Σημειώνεται ότι με βάση τις αιτήσεις συμμετοχής στο σχέδιο που έχουν ληφθει ο αναμενόμενος στόχος αποχώρησης των 900 ατόμων έχει καλυφθεί.

«Οι υπόλοιποι όροι του σχεδίου παραμένουν οι ίδιοι όπως επεξηγούνται στην εγκύκλιο ημερομηνίας 3 Αυγούστου 2018 καθώς επίσης και στο έγγραφο με απαντήσεις / διευκρινίσεις που είχαν αποσταλεί σε όλο το προσωπικό στις 8 Αυγούστου 2018» προστίθεται στην εγκύκλιο της ΣΚΤ.

Η έγκριση ή η απόρριψη αιτήσεων θα γίνει από την Επιτροπεία της Τράπεζας και θα υπάρξει ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μετά την ημερομηνία λήξης του Σχεδίου.