You are here

Καταθετικό επιτόκιο μέχρι 3% από Εθνική Τράπεζα Κύπρου

31/05/2023 13:03

Νέο καταθετικό προϊόν ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου με το επιτόκιο να φθάνει μέχρι και το 3%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, ανταποκρινόμενη στις συνθήκες της αγοράς, παρουσιάζει το νέο προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης «ETHNOPLUS» διάρκειας 18 μηνών προς εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των καταθετών προσφέροντας: προνομιακό επιτόκιο, αυξανόμενο έως 3% για νέες καταθέσεις ποσού €50.000 και άνω, ευχέρεια απόκτησης τακτικού εισοδήματος με την καταβολή τριμηνιαίων, αυξανόμενων ανά 3μηνο αποδόσεων, χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση  και 100% εγγύηση κεφαλαίου σε περίπτωση πρόωρης ανάληψης.

Η Alpha Bank ανακοίνωσε νέο καταθετικό επιτόκιο που φθάνει μέχρι και το 2,10%.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Alpha Bank Cyprus Ltd ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου για υψηλότερες αποδόσεις προσφέρει σε ιδιώτες ένα νέο καταθετικό επιτόκιο που φτάνει έως και 2,10%. Σε αυτή την κατεύθυνση, η Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους αποταμιευτές να επωφεληθούν υψηλού επιτοκίου, το οποίο καθορίζεται αναλόγως του χρόνου προθεσμίας για καταθέσεις πέραν συγκεκριμένου ποσού.

Ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν του προϊόντος Alpha Προθεσμιακές Καταθέσεις το οποίο προσφέρεται για καταθέσεις άνω των €50.000 και φέρει σταθερό επιτόκιο για προκαθορισμένη χρονική περίοδο ως ακολούθως:

  • 12μηνη με επιτόκιο 1,20%
  • 18μηνη με επιτόκιο 1,60%
  • 24μηνη με επιτόκιο 2,10%

Νέο καταθετικό προϊόν για λογαριασμό προθεσμίας 18 μηνών, ανακοίνωσε πρόσφατα και η Ελληνική Τράπεζα. Το ετήσιο επιτόκιο ανέρχεται σε 1% και υπάρχει η επιλογή της αυτόματης ανανέωσης.

Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι οι €100 χιλ. και το προϊόν προσφέρεται μόνο σε ευρώ, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ο πελάτης λαμβάνει τους τόκους στη λήξη της κατάθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Τρ. Κύπρου ανακοίνωσε  το νέο προϊόν Εμπρόθεσμης Κατάθεσης 18 μηνών “Step-Up”.

Συγκεκριμένα, το “Step-Up” απευθύνεται σε ενήλικες ιδιώτες και επιχειρήσεις και αφορά καταθέσεις ποσού από €100.000 μέχρι €500.000, με κλιμακωτό επιτόκιο μέχρι 1,40% με το μέσο επιτόκιο να είναι 0,9%.

Γ.Χ.