You are here

Λιλλήκας και Grant Thornton ενώπιον της Ερευνητικής για τον Συνεργατισμό

02/10/2018 07:21

Με την κατάθεση του διευθύνοντος σύμβουλου της Grant Thornton Σταύρου Ιωάννου, συνεχίζεται στις 09:00 το πρωί η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής, η οποία διεξάγει έρευνα για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος. 
 
Επόμενος μάρτυρας ενώπιον της επιτροπής την Τρίτη θα είναι ο Mark Byers, Partner Grant Thornton UK, και θα ακολουθήσει η κατάθεση του Γιώργου Λιλλήκα, πρώην υπουργού εμπορίου, βιομηχανίας και τουρισμού.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής, η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 10:00 με τη συνέχιση της κατάθεση του Διονύση Διονυσίου, οικονομικού λειτουργού Α’ προϊσταμένου μονάδας της διαχείρισης συμμετοχής της Δημοκρατίας στην ιδιοκτησιακή δομή πιστωτικών ιδρυμάτων. Ο κ. Διονυσίου θα είναι ενώπιον της Επιτροπής για τρίτη φορά.
 
Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στις 09:00 θα καταθέσει στην Ερευνητική ο Ανδρέας Σωκράτους, διευθυντής τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, για να ακολουθήσει στις 10:00 η κατάθεση του πρώην υπουργού εμπορίου, βιομηχανίας και τουρισμού Νίκου Ρολάνδη. Στην 11:30 της Παρασκευής ενώπιον της Ερευνητικής θα είναι ο Κώστας Μελάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Δανειοληπτών.