You are here

Πληρεξούσια για δικαιώματα ψήφου στην έκτακτη συνέλευση HB

21/06/2019 14:17

Για την εξάσκηση δικαιωμάτων ψήφου της Wargaming κατά την έκτακτη γενική συνέλευση ενημερώθηκε η Ελληνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Wargaming Group Limited, το Provident Fund for the Senior Management Personnel of Wargaming Group, το Provident Fund for the Executive Directors of Wargaming Group, o κ. Ευάγγελος Γεωργίου και η Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου στις 20 Ιουνίου ενημέρωσαν την τράπεζα ότι κατά την έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Ιουνίου, ο κ. Γεωργίου ή εν τη απουσία του η κ. Παντελίδου μπορεί να ασκήσει κατά την κρίση του/ της 83,4 εκ. δικαιώματα ψήφου της Wargaming, 850,3 χιλ. του Provident Fund for the Senior Management Personnel of Wargaming Group και 857.1 χιλ. του Provident Fund for the Executive Directors of Wargaming Group που αντιστοιχούν σε συνολικό ποσοστό 20,61% του μετοχικού κεφαλαίου της HB δυνάμει πληρεξουσίων που χορηγήθηκαν.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι κατά την έκτακτη γενική συνέλευση ο Νίκος Μιχαηλάς ή εν τη απουσία του ο Βαρνάβας Ειρήναρχος μπορεί να ασκήσει κατά την κρίση του 86,7 εκ. δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 21,01% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.

Μετά το πέρας της έκτακτης γενικής συνέλευσης, ο κ. Γεωργίου, η κ. Παντελίδου, ο κ. Μιχαηλάς και ο κ. Ειρήναρχος θα παύσουν να κατέχουν δικαιώματα ψήφου.