You are here

Τράπεζα Κύπρου: Διαμερίσματα από €38 χιλ. έως €100 χιλ.

17/09/2021 07:23

Αγοραστή για ακίνητα σε χαμηλές τιμές, αναζητούν 139 διαμερίσματα και κατοικίες τα οποία προωθεί προς πώληση η εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας Κύπρου, Remu, με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να βρίσκονται σε παραλιακές πόλεις και κοινότητες.

Κατά κύριο λόγο, πρόκειται για διαμερίσματα ενός, δύο ή τριών υπνοδωματίων τα οποία δεν πωλήθηκαν στον πλειστηριασμό γι’ αυτό και η Τράπεζα τα προωθεί μέσω της εταιρείας.

Το φθηνότερο ακίνητο αφορά διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Τερσεφάνου Λάρνακας, το οποίο πωλείται στην τιμή των €38 χιλ.

Εντοπίζονται επίσης, δέκα διαμερίσματα τα οποία πωλούνται στην τιμή των €100 χιλ. το καθένα, εκ των οποίων τα πέντε βρίσκονται στο Πισσούρι Λεμεσού.

Μετά το φθηνότερο διαμέρισμα στην Τερσεφάνου, ακολουθεί στούντιο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου κατοικιών στην Πέγεια, στην τιμή των €39 χιλ. και ένα δεύτερο στούντιο διαμέρισμα επίσης στην Πέγεια, το οποίο πωλείται στις €40,5 χιλ.

Στον ίδιο κατάλογο υπάρχουν ακόμη 21 διαμερίσματα ή κατοικίες, τα οποία έχουν ήδη πωληθεί.

Εντοπίζονται διαμερίσματα στην Πόλη Χρυσοχούς, εκ των οποίων ενδεικτικά αναφέρεται διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου το οποίο πωλείται στις €45 χιλ. Είναι τοποθετημένο 2 χλμ νότια της παραλίας και 4 χλμ νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου Λατσί.

Άλλο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην Πόλη Χρυσοχούς πωλείται στην τιμή των €48,5 χιλ. και ένα τρίτο στην τιμή των €53.5 χιλ.  Ημιτελές διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτιρίου πωλείται στις €89 χιλ.  

Η λίστα περιλαμβάνει επιπρόσθετα διαμερίσματα που βρίσκονται στην κοινότητα Τερσεφάνου. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου το οποίο πωλείται στις €47,5 χιλ. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών «Tersefanou Village 2-Block H» στην Τερσεφάνου, Λάρνακας.

Ακολουθεί διαμέρισμα επίσης ενός υπνοδωματίου που πωλείται στην τιμή των €53 χιλ. και ανήκει στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Παραλίμνι πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €62 χιλ. και ένα δεύτερο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στις €72.5 χιλ.

Ακίνητα στη Λευκωσία

Στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στους Αγίους Ομολογητές πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €76 χιλ. στον τρίτο όροφο του κτηρίου κατοικιών «Χριστούδιας». Πωλείται επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο στις €77,5 χιλ. το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας πενταόροφης πολυκατοικίας, καθώς και ένα ημιτελές διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λατσιά, στην τιμή των €89 χιλ.

Στον Στρόβολο, 240μ δυτικά της λεωφόρου Λεμεσού και 960μ νοτιοδυτικά της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, πωλείται διαμέρισμα έναντι του ποσού των €97 χιλ.

Στην καρδιά της Λευκωσίας στη Φανερωμένη πωλείται διατηρητέο σπίτι στην τιμή των €100 χιλ. το οποίο βρίσκεται δίπλα στην οδό Περικλέους, 220μ βόρεια της πλατείας Ελευθερίας, 200μ νοτιοδυτικά της εκκλησίας της Φανερωμένης και 70μ δυτικά της οδού Λήδρας.

Στην τιμή των €100 χιλ. πωλείται και παλιό μονώροφο κτίριο στην Ίνεια Πάφου.

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Πισσούρι πωλούνται πέντε ισόγεια διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €100 χιλ. έκαστο.

Της Ηρώς Ευθυμίου