You are here

Υπερκαλύφθηκε ο στόχος για μεταφορά προσωπικού στην Altamira

09/01/2018 15:43

Υπερκαλύφθηκε ο στόχος που είχε θέσει η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα για εθελοντική μεταφορά του προσωπικού στην Altamira Asset Management (Cyprus).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η διεύθυνση της τράπεζας με ηλεκτρονικό μήνυμα ενημέρωσε τους επηρεαζόμενους υπαλλήλους της Συνεργατικής για τη μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε για εθελοντική μεταφορά του προσωπικού στην Altamira Asset Management (Cyprus) Ltd.

Και συνεχίζει: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έχετε επιδείξει αναγνωρίζοντας ότι η Διεύθυνση της Τράπεζας σε συνεργασία με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, έχει διασφαλίσει πλήρως τα δικαιώματα και ωφελήματα του μεταφερόμενου προσωπικού, δίνοντας ταυτόχρονα και σημαντική προοπτική».

Υπενθυμίζεται ότι η Altamira Asset Management (Cyprus) Ltd αναλαμβάνει από την αρχή του έτους την επιχειρησιακή ευθύνη των ΜΕΧ και των ιδίων ακινήτων (μη λειτουργικών) της ΣΚΤ.

Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές από την Τράπεζα, ο συνολικός αριθμός υπαλλήλων που θα μεταφερθεί εθελοντικά στην κοινοπραξία επιτυγχάνει τους αρχικούς σχεδιασμούς ξεπερνώντας τις 350 αιτήσεις.

 

Της Γεωργίας Χαννή