You are here

Έτοιμη η έκθεση για τον Προϋπολογισμό 2002

12/12/2001 16:44
Την έκθεση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2002 εξέτασε και ενέκρινε σήμερα η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Μετά από τις πολύωρες συνεδρίες που είχαν το τελευταίο δίμηνο κατά τις οποίες εξετάσθηκε η συνολική οικονομική πολιτική κάθε υπουργείου και Δημόσιας Υπηρεσίας, έγιναν πολλές τροποποιήσεις, αλλαγές και προσθήκες στους προϋπολογισμούς.

Η σημερινή συνεδρία κράτησε τέσσερις ώρες και έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Το κείμενο της έκθεσης θα διανεμηθεί σε όλους τους βουλευτές πριν από την 20ή
Δεκεμβρίου ημέρα τελευταίας συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής για το 2001.

Η έκθεση περιλαμβάνει σχόλια και τοποθετήσεις πάνω στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και γενικά πάνω στην οικονομία του τόπου. Η έκθεση "δεν έχει όμως σχέση με την έγκριση του Προϋπολογισμού, που είναι κάτι το οποίο αποφασίζεται σε επίπεδο κοινοβουλευτικών ομάδων και εκφράζεται στην Ολομέλεια", δήλωσε μετά το πέρας της συνεδρίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κυπριανού.

Σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε στη σύσκεψη αρχηγών ή εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Προϋπολογισμός θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής περί τα μέσα Ιανουαρίου 2002.