You are here

ΠτΒ - ΣΕΛΚ τα είπαν για οικονομία και πόθεν έσχες

12/01/2022 17:06

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), Πιερή Μάρκου, ότι στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων, θα αναλάβει κάθε δυνατή πρωτοβουλία σε σχέση με τα ζητήματα που απασχολούν τον σύνδεσμο.
 
Πρόεδρος Βουλής και Πρόεδρος ΣΕΛΚ συναντήθηκαν την Τετάρτη στη Βουλή η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στη συνάντηση «αντηλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις για ζητήματα που αφορούν στην κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στο φορολογικό μετασχηματισμό, στη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, στην καταπολέμηση της διαφθοράς και στις δηλώσεις για το πόθεν έσχες».
 
Η Πρόεδρος της Βουλής, «τόνισε τη σημασία της ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης και τεχνογνωσίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και του ΣΕΛΚ στο πλαίσιο λήψης αποφάσεων και ψήφισης νομοθεσιών, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία».
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ εξέφρασε την ετοιμότητα του συνδέσμου για ενίσχυση και επέκταση της συνεργασίας με τη Βουλή των Αντιπροσώπων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καταλήγει η ανακοίνωση.