You are here

Έρχεται Κύπρο ο αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής

24/01/2019 10:44

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την απασχόληση, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα Jyrki Katainen, θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 27 και 28 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο αντιπρόεδρος Katainen θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη και τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη.

Ο αντιπρόεδρος Katainen θα συμμετέχει επίσης σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Λιλλήκα και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Βότση.

Ο Αντιπρόεδρος Katainen θα είναι ο κύριος ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνεται από τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ (ΕΛΚ) Αβέρωφ Νεοφύτου.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ο Αντιπρόεδρος Katainen θα πραγματοποιήσει διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις καθοριστικές τάσεις του αύριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Cyprus Hotel από τις 14:30 έως τις 16:00 και είναι ανοικτή για το κοινό.