You are here

Βουλή: Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις εκποιήσεις

27/03/2023 09:58

Στην περιφρούρηση της Βουλής των Αντιπροσώπων για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων από διαμαρτυρόμενους εκπροσώπους του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας, ενόψει της σημερινής παρουσίας του υπουργού Οικονομικών Μάκη Κεραυνού, προχώρησε η αστυνομία.

Από νωρίς το πρωί μέλη της αστυνομίας απέκλεισαν τους δρόμους από και προς τη Βουλή, ενώ ισχυρή δύναμη ανέλαβε καθήκοντα για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδιά, από την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συνδέσμου, ενόψει της παρουσίας του ΥΠΟΙΚ.

Οι διαμαρτυρόμενοι αναμένεται να απαιτήσουν από τον νέο Υπουργό Οικονομικών την αναστολή των εκποιήσεων και προστασία των πρώτων μας κατοικιών.

Η διαμαρτυρία είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί έξω από τη Βουλή από τις 8:30 το πρωί, καθώς η συνάντηση του νέου υπουργού, με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 πμ. Πάντως μέχρι και λίγο πριν τις 9:00 π.μ. ο κόσμος ήταν ελάχιστος.

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα θα αναμένουν ενημέρωση από τον κ. Κεραυνό σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, όπως τα ΜΕΔ, τις εκποιήσεις και τα επιτόκια.

 

Της Ελένης Χαραλάμπους