You are here

Οι προσλήψεις έκλεισαν τις ΚΑ

04/03/2016 15:16
Στις αγκυλώσεις των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων των Κυπριακών Αερογραμμών τα οποία προχωρούσαν σε προσλήψεις προσωπικού αλλά και λόγω του εντεινόμενου ανταγωνισμού στις αερομεταφορές φαίνεται να συνέλαβαν στο κλείσιμο της εταιρείας, υποστήριξε ενώπιον της ad hoc επιτροπής της για τις ΚΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Λοϊζίδης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής και βουλευτή του ΔΗΣΥ Νίκο Τορναρίτη, η επιτροπή έβαλε στο μικροσκόπιο της τη χρονική περίοδο 11/06/2003 έως 9/03/2005.

Υπέδειξε πως ο κ. Λοϊζίδης υποστήριξε πως το κλείσιμο των ΚΑ οφείλεται στις αγκυλώσεις της εταιρείας και στον ανταγωνισμό.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Τετάρτη και στην επιτροπή θα κληθεί ο πρώην γενικός διευθυντής του τότε υπουργείου συγκοινωνιών και σήμερα δήμαρχος Στροβόλου Λάζαρος Σαββίδης.

Κόντρα για απουσία βουλευτών

Ο κ. Τορναρίτης κάκισε την τοποθέτηση του γγ του ΑΚΕΛ, ο οποίος αναφέρθηκε σε απουσίες βουλευτών του ΔΗΣΥ από τις συνεδριάσεις των επιτροπών, τονίζοντας πως στην ad hoc επιτροπή σημειώνονται πολλές απουσίες βουλευτών του ΑΚΕΛ, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται οι συνεδριάσεις.

«Όταν επικρίνουμε», είπε, « θα πρέπει να κοιτάζουμε τα του οίκου μας».

Ε.Π.