You are here

Στον Χριστόδουλο οι καταγγελίες Αριστοφάνη

20/11/2001 11:25
Τις καταγγελίες που έθεσε χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής Αριστοφάνης Γεωργίου, σχετικά με παράνομες μεταβιβάσεις κτημάτων στην περιοχή Λεμεσού, εξετάσθησαν σε πρωινή συνάντηση του βουλευτή του ΑΚΕΛ με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Χριστόδουλο Χριστοδούλου στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του υπουργείου Κυριάκου Τριανταφυλλίδη και του διευθυντή του κτηματολογίου Ανδρέα Χριστοδούλου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Αριστοφάνης Γεωργίου υποστήριξε ότι οι εμπλεκόμενοι στο νέο σκάνδαλο έχουν σίγουρα ισχυρές οικονομικές πλάτες, δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να έχουν και κομματικές. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα διερευνήσουν μέχρι τέλους τις καταγγελίες.

Σε ερώτηση κατά πόσο εμπιστεύεται τον υπουργό Εσωτερικών και τους συνεργάτες του ο κ. Γεωργίου είπε ότι έχει μια πολύ καλή συνεργασία.

Από την πλευρά του ο υπ. Εσωτερικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά δεν πρόκειται να κουκουλώσουν καμία υπόθεση.