You are here

Μόνο με ραντεβού οι επισκέψεις στο Τμ. Φορολογίας

26/04/2021 13:55

Μόνο με τη διευθέτηση ραντεβού θα μπορούν να επισκέπτονται το Τμήμα Φορολογίας οι φορολογούμενοι, οι οποίοι καλούνται να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τμήματος στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το Τμήμα Φορολογίας ανακοίνωσε ότι  στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν θα επιτρέπεται η προσέλευση κοινού στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος, πλην πολύ επειγουσών περιπτώσεων για τις οποίες θα πρέπει να προηγηθεί διευθέτηση ραντεβού.

Για τις πολύ επείγουσες περιπτώσεις μόνο, το κοινό θα πρέπει να επικοινωνεί  με τον αρμόδιο κλάδο των Επαρχιακών Γραφείων, στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Αφού επιβεβαιωθεί το επείγον του θέματος και η αναγκαιότητα της φυσικής παρουσίας του φορολογούμενου στα Επαρχιακά Γραφεία, θα οριστεί από τον αρμόδιο Λειτουργό ημέρα και ώρα επίσκεψης.

Προτρέπεται το κοινό να διεκπεραιώνει τις εργασίες του ηλεκτρονικά εκεί και όπου είναι δυνατό.

Για τις φορολογικές δηλώσεις, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του συστήματος Taxisnet ([email protected]), για την πληρωμή φόρων  μέσω του JCCSmart  και της Φορολογική Πύλη_Internetbanking.

Για την εγγραφή, τροποποίηση στοιχείων και έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των επαρχιακών γραφείων [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].