You are here

Συνεδρία δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για την υγεία

11/05/2020 21:03
Η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία που θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη το μεσημέρι θα συζητήσει την κατάσταση ως έχει στις δυο πλευρές σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ε/κ συμπρόεδρος της Επιτροπής Λεωνίδας Φυλακτού.
 
«Το κύριο θέμα είναι η αλληλοενημέρωση για το θέμα της πανδημίας, η κατάσταση στις δυο πλευρές και τα μέτρα που λαμβάνονται», είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Φυλακτού, προσθέτοντας πως ο ίδιος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Τ/κ συμπρόεδρο της Επιτροπής.
 
Γίνεται αλληλοενημέρωση και τίθενται κάποια αιτήματα που αφορούν κυρίως αιτήματα για θεραπείες και φάρμακα Τ/κ ασθενών, ανέφερε ο κ. Φυλακτού, σημειώνοντας πως την Τετάρτη η Επιτροπή θα συνέλθει, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ολομέλειά της. 
 
Ερωτηθείς αν κατά τη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα στις δυο πλευρές, ο κ. Φυλακτού είπε πως αυτό που έχει συμφωνηθεί είναι να συζητηθεί γενικά η κατάσταση στις δυο πλευρές σε σχέση με την πανδημία.