You are here

Ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για το ΓεΣΥ

26/02/2019 11:37

O Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) αρχίζει από αύριο Τετάρτη, εκστρατεία για να ενημερώσει το κοινό για το Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓΕΣΥ).

Σύμφωνα με δηλώσεις Εκπροσώπου του ΟΑΥ στο ΚΥΠΕ, οι δράσεις που περιλαμβάνονται έχουν στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις βασικές πτυχές του ΓεΣΥ, δηλαδή πότε θα ξεκινήσει, πώς θα λειτουργεί, τι θα δικαιούται, τι υποχρεώσεις θα έχει και τι θα πληρώνει ο κάθε δικαιούχος.

Επίσης, την ενημέρωση των παροχέων υπηρεσιών φροντίδας υγείας για τον τρόπο συμμετοχής τους στο ΓεΣΥ.

Η εν λόγω ενημερωτική εκστρατεία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την έκδοση και διανομή ενημερωτικού υλικού, ενημερωτικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και στην ύπαιθρο, σεμινάρια για παροχείς και το ευρύ κοινό, καταχωρήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Ο ΟΑΥ ενημερώνει ότι η σύμβαση με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για τη διεκπεραίωση Στρατηγικής Επικοινωνίας αναφορικά με την εισαγωγή του Γενικού Συστήματος Υγείας στην Κύπρο» ανατέθηκε στην εταιρεία CONTACT ADVERTISING LTD, ύστερα από αξιολόγηση των προσφορών που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο ανοικτού διαγωνισμού που είχε προκηρύξει ο ΟΑΥ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Εκπρόσωπος του ΟΑΥ «η συνολική αξία της σύμβασης ορίζεται στο ποσό των 410,515 ευρώ και έχει διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης (25/02/19) μέχρι και έξι μήνες μετά την εφαρμογή της πρώτης φάσης του ΓεΣΥ, δηλαδή με βάση τον υφιστάμενο προγραμματισμό μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2019».