ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 21-11-2013

Ανακοινώνεται ότι στην Έκτακτη Αυτόκλητη Καθολική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής η “Εταιρεία” ή “ΔΟΛ ΑΕ”) που συνήλθε την 21 Νοεμβρίου 2013, παρέστη ο μοναδικός μέτοχος αυτής που κατέχει το σύνολο των 33.718.750 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ήτοι ποσοστό 100,00% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου αυτής, παρέστη δε επίσης, όπως ορίζει ο νόμος, ο Συμβολαιογράφος Αθηνών κ. Κομνηνός Κ. Κομνηνός.

Κατά τη εν λόγω συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση, με 33.718.750 ψήφους επί συνόλου 33.718.750 των παρισταμένων και εκπροσωπουμένων σε αυτήν ψήφων, ήτοι ποσοστό 100,00% του παριστάμενου και εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου, αποφάσισε τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών και την υποβολή της σχετικής αίτησης στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς («Ε.Κ.») σύμφωνα με το άρθρο 17§5 του Ν. 3371/2005, όπως ισχύει.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για την υλοποίηση της παρούσας απόφασης ενώπιον οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής και να υποβάλλει κάθε αναγκαίο έγγραφο, συμπεριλαμβανομένης της αίτησης στην Ε.Κ.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2013 - 12:41