You are here

Εταιρικό Προφίλ

DOMIK

DOMIKI KRITIS S.A.

Domiki Kritis S.A.
ΔιεύθυνσηΚορωναίου 14
Ταχ. Κωδ.: 71202
Ηράκλειο

Τηλέφωνο0030 2810 288287, 2810 289895
Φαξ0030 2810 341156
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο[email protected]
Ηλεκτρονική Διεύθυνσηwww.domik.gr
ISINGRS364253005
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος/Chairman & MDΓεώργιος Μ. Συνατσάκης
Αντιπρόεδρος/Vice ChairmanΙωάννης Η. Λεμονάκης
Μέλος/DirectorΓεώργιος Β. Φούρναρης
Μέλος/DirectorΣτυλιανός Στ. Παπουτσάκης
Μέλος/DirectorΓεώργιος Χατζηαντωνάκης
Μέλος/DirectorΣτέφανος Γ. Χατζηαδάμ
Secretary
'Ονομα
Διεύθυνση
Tel
Φαξ
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Url
Ελεγκτής
'ΟνομαΣΟΛ α.ε. Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές
ΔιεύθυνσηΦωκ. Νέγρη 3, 112 57 Αθήνα
Τηλέφωνο: 0030 210 8691100
Φαξ: 0030 210 8617328, 210 8618016
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.solae.gr
Σύμβουλοι Χρηματιστές
'Ονομα
Διεύθυνση
Νομικός
'Ονομα
Διεύθυνση
Ιστορικό

Η "ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε." ιδρύθηκε το έτος 1985 με τη νομική μορφή της ανώνυμης εταιρείας, η οποία ασχολείται με την κατασκευή δημοσίων & ιδιωτικών έργων, την εκμετάλλευση ακινήτων, την παραγωγή και εκμετάλλευση ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης και συμμετοχές σε άλλες εταιρείες.

Η δραστηριότητα της εταιρείας εντάσσεται σε όλες τις κατηγορίες κατασκευής έργων όπως Οικοδομικά, Λιμενικά, Οδοποιίας, Υδραυλικά – Αποχετευτικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Βιομηχανικά, Ενεργειακά.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Κορωναίου 14 και στην Αθήνα επί της λεωφόρου Μιχαλακοπούλου 27.

Στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου και σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στεγάζει σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής και συντήρησης του πάγιου χερσαίου και πλωτού εξοπλισμού της, καθώς και γραφεία στέγασης των τεχνικών υπηρεσιών της εταιρείας .

Σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας αποτέλεσε η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών τον Ιανουάριο του 2000 από όπου άντλησε κεφάλαια 9,8 εκατ. € από την δημόσια έγγραφή της, τα οποία και επένδυσε στην ανανέωση τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού με την αγορά νέων μηχανημάτων και πλωτών μέσων, καθώς και στην σύσταση ή εξαγορά άλλων επιχειρήσεων, δημιουργώντας έτσι τον όμιλο τεχνικών εταιρειών .

Η εταιρεία έχει σημειώσει όλα αυτά τα χρόνια, αξιόλογη ανάπτυξη, αποκτώντας σημαντική θέση στον Ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο , αναλαμβάνοντας και ολοκληρώνοντας σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος μέτοχος της εταιρείας είναι ο κ. Συνατσάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Η εταιρεία έχοντας εργοληπτικό πτυχίο 6 ης τάξεως και σε συνεργασία με την θυγατρική της κατά 99% ΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. η οποία κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 3 ης τάξεως έχουν την δυνατότητα να φέρουν σε πέρας μεγάλα και πολυσύνθετα κατασκευαστικά έργα. Ο κύκλος εργασιών του κατασκευαστικού κλάδου του Ομίλου τη τελευταία τριετία ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ. Η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια είτε μόνη της είτε παρούσα ως μέρος κοινοπραξιών έχει κατασκευάσει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα λιμενικών έργων, έργων οδοποιίας, οικοδομικών καθώς και αποχετευτικών έργων.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

Οδικά : Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης(πολλά επιμέρους τμήματα), Οδικός άξονας Ηρακλείου-Μοιρών, Οδικός Άξονας Ηρακλείου-Πύργου, Οδικός Άξονας Ηρακλείου-Βιάννου.

Οικοδομικά : Παμπελοπονησιακό Στάδιο, Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης, Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών Ηρακλείου, Κατασκευή Κτιριακού συγκροτήματος και εργαστηρίων Ι.Θ.Α.Β.Ι.Κ, Πολυτεχνείο Κρήτης-Χανιά, Εμπορικό & Ψυχαγωγικό Κέντρο «Τάλως».

Λιμενικά : Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Αγίου Κοσμά, Πληθώρα αλιευτικών καταφυγίων στα παράλια της Κρήτης, Λιμάνι Λαυρίου, Λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης, Λιμάνι Ρεθύμνου, Λιμάνι Αλεξανδρούπολης, πληθώρα μαρίνων σε όλη την Ελλάδα.

Αποχετευτικά: Πληθώρα αποχετευτικών έργων στην Κρήτη.

Ενεργειακά: Κατασκευή Αιολικό Πάρκου Βοσκερό.

Ειδικά στον τομέα της Ενέργειας Η ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα παραγωγής και εκμετάλλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από το έτος 2000 είτε με την λειτουργία αιολικών πάρκων είτε συμμετέχοντας σε άλλες ενεργειακές εταιρείες.

Συμμετέχει επίσης μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (97,5%), σε ανώνυμες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και οι οποίες είναι οι «ΗΛΙΑΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ ΑΕ», «ΗΛΙΑΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ ΑΕ», και «ΑΙΟΛΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΚΩΝΑΣ ΑΕ». Επίσεις με απευθείας συμμετοχές στις «ΑΙΟΛΙΚΟ ΡΟΥΜΑΝΙ ΑΕ», «ΑΙΟΛΙΚΟ ΡΟΥΣΚΙΟ ΑΕ», «ΑΙΟΛΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΕ» και «ΑΙΟΛΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ».

Ειδικά για τα τις «ΑΙΟΛΙΚΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΕ» και «ΑΙΟΛΙΚΟ ΡΟΥΣΚΙΟ ΑΕ» όπως έχει ήδη ανακοινωθεί απ την εταιρεία έχει υπογραφεί μνημόνιο συμφωνίας με τη γαλλική εταιρεία EOLFI για την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία των πάρκων των παραπάνω εταιριών αιολικής ενέργειας

Στον τομέα του REAL ESTATE η εταιρεία συμμετέχει στη ΔΙΑ Α.Ε. με ποσοστό 51% , στην «Πανόραμα Μαλλίων Α.Ε.» με 40% και στη «Λυδάκης Συνατσάκης Α.Ε.» με 50%. Οι παραπάνω εταιρείες έιναι κάτοχοι σημαντικών ακινήτων σε διάφορες περιοχές.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9002 από τον οργανισμό πιστοποίησης TUV AUSTRIA.