You are here

Εταιρικό Προφίλ

KRI

KRI-KRI MILK INDUSTRY S.A.

KRI-KRI Milk Industry S.A.
Διεύθυνση3ο χλμ Σερρών-Δράμας
Ταχ. Κωδ.: 62125
Σέρρες

Τηλέφωνο0030 23210 68300
Φαξ0030 23210 68311
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο[email protected]
Ηλεκτρονική Διεύθυνσηwww.krikri.gr
ISINGRS469003016
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος/Chairman & MDΠαναγιώτης Τσίναβος
Αντιπρόεδρος/Vice ChairmanΓεώργιος Ιωάννη Κoτσαμπάσης
Μέλος/DirectorΘεόδωρος Κυρίλλου Ξεντές
Μέλος/DirectorΠαναγιώτης Κ. Καμαρινόπουλος
Μέλος/DirectorΑναστάσιος Κυριακίδης
Secretary
'ΟνομαΚωνστανίνος Σαρμαδάκης
Διεύθυνση3ο χλμ Σερρών-Δράμας
Ταχ. Κωδ.: 62125
Σέρρες
Tel0030 23210 68300
Φαξ0030 23210 68311
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Url
Ελεγκτής
'ΟνομαΣΟΛ α.ε. Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές
ΔιεύθυνσηΦωκ. Νέγρη 3, 112 57 Αθήνα
Τηλέφωνο: 0030 210 8691100
Φαξ: 0030 210 8617328, 210 8618016
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.solae.gr
Σύμβουλοι Χρηματιστές
'Ονομα
Διεύθυνση
Νομικός
'Ονομα
Διεύθυνση
Ιστορικό

Παραγωγή διαφόρων τύπων παγωτού και διάθεσή τους στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Παραγωγή και διάθεση γιαουρτιού στην εγχώρια αγορά, καθώς και διάθεση παστεριωμένου γάλακτος στο Ν. Σερρών.

1963: Αρχίζουν να τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών.

1968: Οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους και το 1971 η εταιρία αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής.

1987: Κατασκευάζεται το εργοστάσιο της ΚΡΙ ΚΡΙ με παραγωγικές μονάδες παγωτού και γιαουρτιού και ταυτόχρονα δημιουργείται στην Ξάνθη η πρώτη αποκλειστική αντιπροσωπία παγωτού εκτός του Νομού Σερρών.

1991: Ξεκινά η παραγωγή και διάθεση παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του νομού Σερρών που κερδίζει τους καταναλωτές. Ταυτόχρονα ξεκινά και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας με στόχο τη Βαλκανική Αγορά και συγκεκριμένα την Π.Γ.Δ.Μ.

1996: Δημιουργία υποκαταστήματος της ΚΡΙ ΚΡΙ Α. Ε. στην Αθήνα στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης του εμπορικού της δικτύου και της επέκτασής της στην Αγορά της Αττικής.

1997: Μπαίνει σε εφαρμογή τριετές επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 1.9 δις. δρχ. που αφορά σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις για την αύξηση και βελτίωση της παραγωγής των προϊόντων ΚΡΙ ΚΡΙ.

1998: Ολοκληρώνεται η κατασκευή αυτόνομου εργοστασίου παραγωγής γιαουρτιού.

2000: Λανσάρεται η πολύ επιτυχημένη σειρά ΣΠΙΤΙΚΟ, γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία 1 kg σε λευκό και με γεύση φρούτων, που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα προϊόντα γιαουρτιού στην αγορά, κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και γίνεται ο πρωταγωνιστής στην αγορά της οικογενειακής συσκευασίας πανελλαδικά.

2002: Η ΚΡΙ ΚΡΙ κάνει ένα ακόμα βήμα μπαίνοντας στην αγορά του Φρέσκου Γάλακτος. Το Φρέσκο Γάλα ΚΡΙ ΚΡΙ, με πλούσια γεύση και υψηλή διαθρεπτική αξία αποκτά ηγετική θέση στην τοπική αγορά των Σερρών.

2003: Ημερομηνία σταθμός για την εταιρία που εισάγεται στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α. και ταυτόχρονα προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Με τα κεφάλαια που αντλεί από την εισαγωγή της στο Χ.Α.Α. προχωρεί σε επενδύσεις που αφορούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και σε ενδυνάμωση του δικτύου διανομής και πωλήσεων.

2004: Η ΚΡΙ ΚΡΙ εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με τη νέα σειρά γιαουρτιού Γιαούρτι Σερρών ΚΡΙ ΚΡΙ σε δύο τύπους: αγελάδος και στραγγιστό, που παράγεται μόνο από ολόφρεσκο γάλα ημέρας, το οποίο συλλέγεται αποκλειστικά από επιλεγμένες κτηνοτροφικές μονάδες του νομού Σερρών.

Οι επιτυχίες του χθες οδηγός για το αύριο. Από το 1954 έως και σήμερα σταθερή αποστολή της εταιρίας είναι η προσφορά στο καταναλωτικό κοινό, μεγάλης ποικιλίας προϊόντων με πλούσια γεύση, υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής.

Σήμερα η ΚΡΙ-ΚΡΙ έχει αναπτύξει το δίκτυο της σε περισσότερους από 35 νομούς της χώρας και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό. Χάρη στην συνεπή προς την αποστολή της στρατηγική, η ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης των οικονομικών της μεγεθών και κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες ελληνικές εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

History

1963: The first electric freezers for ice cream are placed in the market of Serres.

1968: The facilities are transferred in new privately-owned facilities and in 1971 the company obtains the first automatic production line of ice cream that signals the beginning of a new era.

1987: The factory of KRI-KRI is constructed with production units for milk and yogurt and at the same time the first exclusive representation of ice cream is founded beyond the Region of Serres, in Xanthi.

1991: The production of the traditional sheep and cow yogurt made from fresh milk starts and wins the consumers’ favor. Simultaneously, the export activity of the company aiming at the Balkan Market and particularly F.Y.R.O.M begins.

1996: In the framework of the company’s strategy to expand its commercial network in the Market of Attica, KRI-KRI S.A. establishes a new branch in Athens.

1997: A three-year investment program of 1.9 billions drachmas is applied and concerns the equipment and facilities for the increase and improvement of the production of the KRI-KRI products.

1998: The construction of an autonomous factory for the production of yogurt is completed.

2000: The very successful line “SPITIKO” yogurt in family packaging of 1 kg, plain and with fruits, differentiated from the rest of the yogurt products of the market is launched. Soon after, it gains the consumers’ confidence and becomes the leader in the market of the family packaging all over Greece.

2002: KRI-KRI makes one more step by entering the market of fresh pasteurized milk. KRI-KRI fresh pasteurized milk with rich taste and high food value conquers a leading position in the local market of Serres.

2003: A milestone date for the company as it enters the Parallel Market of the ASE and at the same time it proceeds in the increase of its capital stock. With the stocks that derive from its entrance in the ASE the company proceeds on investments that concern building facilities and mechanical equipment, and also on the strengthening of distribution and sales network.

2004: KRI-KRI enriches the range of its products with the new yogurt line "KRI-KRI Yogurt of Serres" in two types: cow and strained, produced only by daily fresh milk which is gathered exclusively by selected stock-farm units from the region of Serres.