You are here

Board Member

Chvatal Robert

Biography

Γεννηθείς το 1968, ο Robert Chvatal αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Πράγας και ξεκίνησε την καριέρα του τo 1991 ως Brand Manager στην Procter & Gamble. Ο Robert ήταν υπεύθυνος για έργα στους τομείς ανάλυσης δεδομένων αγοράς, ανάλυσης αποτελεσματικότητας της διαφήμισης και εισαγωγής νέων προϊόντων. Διετέλεσε διευθυντής Μarketing από το 1993 στην Τσεχία και τη Σλοβακία στη εταιρεία Lancaster/Coty (Reckitt-Benckiser Group) όπου ήταν υπεύθυνος για όλη τη γκάμα καλλυντικών προϊόντων στην τσέχικη και σλοβάκικη αγορά. Το 1997 ο Robert έφυγε από τις αγορές προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, καθώς ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της T-Mobile Τσεχίας. Ο ρόλος του ήταν καταλυτικός για τη στρατηγική του Νo 2 παρόχου κινητής τηλεφωνίας, ενώ οι αρμοδιότητές του περιελάμβαναν την ανάπτυξη και την υλοποίηση της στρατηγικής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τη διαχείριση τομέων, καθώς και την προσαρμογή της εταιρείας σε δομές διεθνών ομίλων.

Το 2002 ανέλαβε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους ΔΣ της Slovak Telecom, της T-Mobile Slovakia, όπου είχε την πλήρη ευθύνη της σλοβάκικης θυγατρικής εταιρείας της T-Mobile. Το 2007 διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της T-Mobile Αυστρίας, όπου ήταν υπεύθυνος μεταξύ άλλων για τη βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας των αυστριακών επιχειρήσεων και για την ανάπτυξη στρατηγικής dual-brand μετά την εξαγορά της ανταγωνιστικής εταιρείας tele-ring.

Το 2013 εντάχθηκε στο χώρο των παιγνίων και ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Sazka a.s., με αρμοδιότητες τη δημιουργία έμπειρης διοικητικής ομάδας, την εισαγωγή σαφών δεικτών μέτρησης επιδόσεων για όλη την εταιρεία, την εισαγωγή ενός καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων, την αξιοποίηση της δυναμικής των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, καθώς και τον εμπλουτισμό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μέσω της επέκτασης του brand.

Το 2017 ο Robert ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sazka a.s. για να ηγηθεί μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες διαχείρισης λοταριών που στόχο έχει τις καινοτόμες αλλαγές καθώς και να πρωταγωνιστήσει σε εξαγορές στον κλάδο. Είναι, επίσης, από το 2015 Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Λοταριών (European Lotteries), όπου είναι αρμόδιος για θέματα knowledge sharing του Οργανισμού.
ΣύμβολαCompanyPositionStakeΤελευταία ενημέρωση
OPAPGreek Org. of Football Prognostics S.A.Μέλος/Director0.0000