You are here

Board Member

Αθανασίου Ηρώ

Biography

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 κατείχε τη θέση της Εκτελεστικής Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Unilever Greece and Cyprus. Προηγουμένως ήταν Ανώτερη Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Unilever FOODSOLUTIONS GLOBAL, υπεύθυνη για τη Λατινική Αμερική, Νότια και Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία και Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της 33ετούς πορείας της στη Unilever ανέλαβε διάφορες θέσεις στο Marketing, τις Πωλήσεις και τη Γενική Διεύθυνση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θήτευσε ως μη εκτελεστικό μέλος στο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς επίσης στο Δ.Σ. του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου (ΗΕDA) και σε Δ.Σ. διαφόρων επαγγελματικών συνδέσμων, όπως της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Μarketing (EIM), του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Managers και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) και της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ( ΣΕΒ), του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων (ΣΕΕΤ) και του Alumni Relations Board του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και μέντορας στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Είναι κάτοχος ΒΑ στο Marketing & Management από το Deree ( ΑCG) και MSc στα Οικονομικά από το London School of Economics.
ΣύμβολαCompanyPositionStakeΤελευταία ενημέρωση
TITKTitan Cement Co. S.A.Μέλος/Director0.0000