You are here

Board Member

Τσιελεπής Γιώργος

Biography

Ο Γιώργος Τσιελεπής σπούδασε οικονομικά στο University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου όπου αποφοίτησε με άριστα (1st Class Honours).
Με το πέρας των σπουδών του, εργάσθηκε ως ελεγκτής στην PwC Λονδίνου όπου απόκτησε την επαγγελματική πιστοποίηση Chartered Accountant από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Από το 2008, είναι συνέταιρος και διευθύνων σύμβουλος του ελεγκτικού οίκου, Costas Tsielepis & Co Ltd.

Ο κ. Τσιελεπής έχει διατελέσει η και συνεχίζει να διατελεί Διοικητικός Σύμβουλος σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες στην Κύπρο και το εξωτερικό. Διαθέτει πέραν των 25 χρόνων εμπειρία στο λογιστικό και ελεγκτικό επάγγελμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο και κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία σε εταιρικά και οικονομικά θέματα καθώς και θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και συμμόρφωσης (corporate governance and compliance).

Έχει δουλέψει εκτεταμένα με δημόσιες και πολυεθνικές εταιρείες και με οργανισμούς παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, προσφέροντας τους ένα ευρύ πεδίο γνώσεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών. Είναι άριστος γνώστης θεμάτων διαχείρισης κινδύνων, ποιότητας, δεοντολογίας και συμμόρφωσης στο πλαίσιο εταιρικής εποπτείας.

Ο κ. Τσιελεπής γεννήθηκε στην Λεμεσό και είναι απόφοιτος του Foley’s School. Είναι νυμφευμένος με τρία παιδιά.
ΣύμβολαCompanyPositionStakeΤελευταία ενημέρωση
SALSalamis Tours (Holdings) Public LtdΜέλος/Director0.000021/04/2023