You are here

Board Member

Αναστασίου Μάριος

Biography

Είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών McAFIN Ltd και επικεφαλής του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε.

Έχει εκτεταμένη εμπειρία στο χρηματοοικονομικό τομέα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εφαρμογή και χρήση τεχνολογίας για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και την αποτελεσματικότερη εταιρική διακυβέρνηση. Διετέλεσε οικονομικός διευθυντής και ανώτερο διευθυντικό στέλεχος διεθνούς τράπεζας, με ενεργό ρόλο στα επαγγελματικά δρώμενα της Κύπρου, ως μέλος σε διάφορες επιτροπές και επαγγελματικούς συνδέσμους. Ήταν ο ιδρυτικός πρόεδρος της επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του ΣΕΛΚ, αντιπρόεδρος του συνδέσμου Διεθνών Τράπεζων Κύπρου (AIB), μέλος του διοικητικού συμβούλιου του Συνδέσμου Διεθνών Εταιριών Κύπρου (CIBA) και μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Deposit Protection Scheme (DPS).

Σπούδασε Λογιστική BA (Honors) στο Λονδίνο όπου και συνέχισε με την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου Chartered Accountant (ACA – ICAEW). Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).
ΣύμβολαCompanyPositionStakeΤελευταία ενημέρωση
LILCP Holdings and Investments Public LtdΜέλος/Director0.000021/04/2023