You are here

ΠΑΣΥΞΕ: «Σχέση αξίας - τιμής από απλά σύνθημα σε μετάδοση από στόμα σε στόμα»

13/02/2019 09:13
  • 41ο ετήσιο ξενοδοχειακό συνέδριο
  • 27η έκθεση προιόντων και υπηρεσιών ΠΑΣΥΞΕ

Οι προοπτικές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και η αυξανόμενη αβεβαιότητα που τον χαρακτηρίζει τόσο σε σχέση με το Brexit, όσο και σε σχέση με τη γύρω περιοχή μας, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία, μετά και από τις θεαματικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Συναφώς είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου θα είναι ο Υφυπουργός Τουρισμού παρά τω Προέδρω, κ. Σ. Περδίος.

Με επίσης μεγάλη ευχαρίστηση ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητών, του κ. St. Heapy, Chief Executive Officer, JET2/JET2 HOLIDAYS, του κ. Cr. Ballantyne, Property President, CITY OF DREAMS MEDITERRANEAN & CYPRUS CASINOS, του κ. E. Parnass, Director General, GREEN ENERGY ASSOCIATION OF ISRAEL, του κ. Ν. Κουγιάλη, τέως Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος, Συμβούλου ΠΑΣΥΞΕ και της κας Μ. Κουρούπη, Ανώτερης Διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, HERMES AIRPORTS. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Φ. Σώσειλος, Συνέταιρος-Επικεφαλής Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC CYPRUS.

Το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους σύνεδρους), είναι:

"VALUE FOR MONEY

FROM A SLOGAN TO WORD OF MOUTH"

"ΣΧΕΣΗ ΑΞΙΑΣ-ΤΙΜΗΣ

ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ"

και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:

1.      Prospects and challenges of the UK Market.  

         Προοπτικές και προκλήσεις της Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου.

2.      Air connectivity strategy.

         Στρατηγική εναέριας προσβασιμότητας.

3.      MELCO’s vision in taking Cyprus Tourism to new/elevated dimensions.

         Το όραμα της MELCO ανάγοντας τον Κυπριακό Τουρισμό σε νέες/αναβαθμισμένες διαστάσεις.

4.      Securing our businesses by creating our own water resources.

         Διασφαλίζοντας τις επιχειρήσεις μας με τη δημιουργία  δικών μας υδάτινων πόρων.

5.      Energy efficiency challenges.

         Προκλήσεις για ενεργειακή απόδοση.

6.     Our vision of Cyprus Tourism and immediate priorities.

         Το όραμα μας για τον Κυπριακό Τουρισμό και οι άμεσες προτεραιότητες.

Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 27η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας και ο Υφυπουργός Τουρισμού παρά τω Προέδρω. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών" με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει επίσης τη μεγάλη συμμετοχή εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως Εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα Μέλη του.

Ο ΠΑΣΥΞΕ επιθυμεί και δημόσια να διαβιβάσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στους μέχρι στιγμής Επίσημους Χορηγούς του που στηρίζουν κατά ουσιαστικό τρόπο τα Ετήσια Συνέδρια και Εκθέσεις του Συνδέσμου, επιδεικνύοντας και κατ’ αυτό τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και κατεπέκταση με την ξενοδοχειακή βιομηχανία του τόπου μας και οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Ο Οίκος PwC CYPRUS ως ο Θεσμικός Επίσημος Χορηγός των Ετήσιων Συνεδρίων, το CITY OF DREAMS MEDITERRANEAN ως ο Χρυσός Χορηγός, η EUROBANK CYPRUS LTD και το THE RADISSON BLU HOTEL LARNACA ως οι Αργυροί Χορηγοί, η AEGEAN AIRLINES για την Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, η HERMES AIRPORTS LTD για το γεύμα, η CYTA ως Επίσημος Χορηγός και Τηλεπικοινωνιακός Παροχέας, η Εταιρεία THEOVA UHS ENTERPRISE SOLUTIONS LTD για τα Διαλείμματα του Καφέ, η LOUIS HOTELS για την προσφορά του Κυπριακού Προγεύματος, η TRAVEL TRADE CYPRUS για το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, η CYPRINTERS LTD για τα εκτυπωτικά του Συνεδρίου και της Έκθεσης και το Ξενοδοχείο HILTON PARK για τις υπηρεσίες και φιλοξενία που προσφέρουν.