You are here

«Βραβείο Επιχειρηματία» Πανεπιστημίου Κύπρου

14/03/2019 13:13

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων 18η Μαρτίου 2018.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας παρουσιάζει το «Βραβείο Eπιχειρηματία» του Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY Entrepreneur Award) το οποίο θα απονεμηθεί στις 19 Απριλίου 2019 κατά τη διάρκεια του 4ου Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (4th Innovation and Entrepreneurship Forum, 4th Industrial Revolution: Technology and Society).

Στόχος του εν λόγω Βραβείου είναι να τιμήσει τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου (ακαδημαϊκούς, ερευνητές, φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει τα τελευταία δέκα χρόνια.) που διακρίθηκαν με το έργο και τα επιτεύγματά τους στο χώρο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Μέσω το βραβείου το Κέντρο Επιχειρηματικότητας φιλοδοξεί να αναδείξει μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου, τα οποία συνεισέφεραν στην οικονομία και την κοινωνία μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, ανάληψη ρίσκου, επιστημονική ή τεχνολογική αριστεία, κοινωνική ευθύνη και διεθνή προοπτική.

Η επιλογή των βραβευμένων θα γίνει από το Συμβούλιο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βραβείο και για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.c4e.org.cy/ief2019/ucy-entrepreneur-award/.