You are here

«Παίζουν» μπάλα για βελτίωση κλίματος στο κυπριακό

19/03/2019 11:53

Στη βελτίωση του κλίματος ανάμεσα στις δύο κοινότητες στοχεύει ο σημερινός φιλικός δικοινοτικός ποδοσφαιρικός αγώνας, στην Πύλα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στον χώρο διεξαγωγής του φιλικού δικοινοτικού ποδοσφαιρικού αγώνα, στην Πύλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο κ. Ακκιντζί, ο οποίος αρνήθηκε να προσέλθει στον αγώνα, έβαλε αυτογκόλ, είπε ότι «δεν θέλω να σχολιάσω, προτιμώ να παρακολουθήσω έναν αθλητικό αγώνα, που στόχο έχει ακριβώς τη βελτίωση του κλίματος. Θα θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι ομάδες μας δεν είχαν πρόβλημα να αγωνίζονται μεταξύ τους και να ευχηθώ το συντομότερο να ζήσουμε τις ίδιες παλιές καλές στιγμές».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τελικά δεν μπορούμε να διευθετήσουμε ούτε τα πιο απλά πράγματα, αφού υπήρξε άρνηση παρουσίας από πλευράς του κ. Ακκιντζί, ο Πρόεδρος είπε «εμείς μπορούμε».

Ερωτηθείς αν η διευθέτηση για τη διεξαγωγή του αγώνα ήταν και αρχικά για τον ίδιο χώρο, ο Πρόεδρος απάντησε «για εδώ, πάντα».