You are here

Επιστολές Συνδέσμου Αξιογράφων για απόσυρση αγωγών

18/04/2019 20:48

Επιστολή προς τον Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) Κωνσταντίνο Ηροδότου, με την οποία τον ενημερώνει για απόσυρση αγωγών εναντίον της Κεντρικής, απέστειλε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Επιπλέον ο Σύνδεσμος απέστειλε παρόμοιας φύσεως επιστολή τόσο στον Διαχειριστή της Λαϊκής Κλεόβουλο Αλεξάνδρου όσο και στον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον Διοικητή της ΚΤΚ ο Σύνδεσμος, αφού συγχαίρει τον κ. Ηροδότου για τον διορισμό του στη θέση του Διοικητή της ΚΤ και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, αναφέρει ότι ορισμένα μέλη του, «άλλα, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην εκδίκαση των αγωγών τους, άλλα λόγω ηλικίας και άλλα για προσωπικούς λόγους, αποφάσισαν/θα αποφασίσουν να αποσύρουν τις αγωγές που καταχώρισαν εις βάρος της Κεντρικής».

Στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ζητεί όπως τα μέλη του, στις περιπτώσεις αυτές, τα μη χρεώνονται με δικηγορικά έξοδα και όπως η παράκλησή του αυτή έχει αναδρομική ισχύ.