You are here

Χρυσό βραβείο στη Melco στα Asia Recruitment Awards 2019

19/04/2019 10:58

Η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία ‘Best Mass Recruitment’

Το χρυσό βραβείο στα Asia Recruitment Awards 2019 στην κατηγορία ‘Best Mass Recruitment΄ έλαβε η Melco Resorts & Entertainment Limited αποδεικνύοντας τη φήμη της ως ελκυστικού εργοδότη.

Η φήμη μίας εταιρείας ως ελκυστικού εργασιακού προορισμού όπου το προσωπικότίθεται στο επίκεντρο της εταιρικής στρατηγικής, σύμφωνα με την προσέγγιση της Melco, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλκυση πολυάριθμων υποψηφίων και την επιλογή των καλύτερων από αυτούς. Με βάση τη φιλοσοφίατης Melco,οι προσλήψεις εναπόκεινται στη συμπεριφορά, την προοπτική και τη συνολική εικόνα ενός υποψήφιου εργαζομένου, καθώς και στην εκπαίδευση για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους. Στα πολυθεματικά θέρετρα της Melco εργοδοτούνται χιλιάδες άτομα, τα οποία εκπαιδεύονται με σκοπό τη διασφάλιση της παροχής άριστης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες. Αξίζει να σημειωθεί πωςστο πλαίσιο διεθνούς έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τη Willis Towers Watson, το 80% των εργαζομένων της Melco ανέφεραν ότι είναι περήφανοι για την εταιρεία που εργάζονται.

Τα Asia Recruitment Awards, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2015 από το περιοδικό Human Resources, αποτελούν τον μοναδικό θεσμό που επιβραβεύει τις πρακτικές εργοδότησης στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο της κατηγορίας Best Mass Recruiting αναγνωρίζονται επιτυχημένες στρατηγικές και επιδόσεις μεταξύ των εταιρειών. Οι υποψήφιοι στην κατηγορία αξιολογούνται για τη διαδικασία πρόσληψης (recruitment process), συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης αναζήτησης (extensive search), της αρχικής αξιολόγησης (initial screening), των συνεντεύξεων (recruitment interviews) και τους δείκτες κινητικότητας προσωπικού (employee turnover rates). Οι υποψήφιοι για το βραβείο έπρεπε επίσης να αποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο οι στρατηγικές πρόσληψης που υλοποιούν συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη δέσμευση των εργαζομένων για θετικά αποτελέσματα στην εταιρεία.

O Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Melco Resorts & Entertainment κ. Lawrence Ho δήλωσε: «Το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών και της αφοσίωσής μας για να εξασφαλίσουμε τη φήμη ενός εργοδότη που προσελκύει επαγγελματίες έτοιμους να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες μας. Ως ένας ελκυστικός εργοδότης, κεντρικός άξοναςτης εταιρικής μας φιλοσοφίας είναι να προσελκύουμε και να διατηρούμε προσωπικό το οποίο θα είναι προσηλωμένο στην παροχήυπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, που αντικατοπτρίζουντο όνομα και τη φήμη της εταιρείας».