You are here

Hellas Direct και Superhome Center συνεργάζονται, για ακόμη περισσότερες αλλαγές στην ασφάλεια κατοικίας

24/05/2019 11:44

Η Hellas Direct, η ασφαλιστική εταιρία επόμενης γενιάς, άρχισε τη συνεργασία της με την πρωτοποριακή αλυσίδα πολυκαταστημάτων Superhome Center. Στόχος της σύμπραξης είναι η προώθηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στον Κύπριο καταναλωτή και η καλύτερη εξυπηρέτησή του σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς direct ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη. Πρόσφατα εισχώρησε με ένα καινοτόμο προϊόν στηνασφαλιστική αγορά κατοικίας στην Κύπρο, σε συνεργασία με τη Swiss Re, έναν από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστές παγκοσμίως, και τη Revolut, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εναλλακτική τράπεζα στην Ευρώπη. Κάποιες από τις καινοτομίες που έχει φέρειείναι η δυνατότητα αγοράς ασφάλισης με την ημέρα, ο άμεσος διακανονισμός των απαιτήσεων και η επιστροφή ημερήσιων μικρο-πληρωμών σε καταναλωτές που δεν έχουν δηλώσει ζημιά. Η κυπριακή εταιρία έχει την υποστήριξη μίας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O'Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton. Η Hellas Direct αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά.

Το Superhome Center είναι η μοναδική αλυσίδα πολυκαταστημάτων της Κύπρου που έχει καταφέρει να ενώσει σε έναν χώρο είδη και υπηρεσίες που αφορούν συνολικά στην καθημερινότητα του καταναλωτή: για το σπίτι, τον κήπο, το γραφείο, ακόμη και για τεχνικές (DIY) εργασίες. Προσφέροντας πάνω από 65.000 είδη που καλύπτουν 18 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, καθένα από τα 5 καταστήματα στην Κύπρο καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο καταναλωτής σχετικά με την προσωπική ή επαγγελματική του ζωή. Παράλληλα, τα καταστήματα Superhome Center προσφέρουν τη δυνατότητα συλλογής πόντων στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης Unique by Ermes.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Hellas Direct, καθώς είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, η χρονική συγκυρία είναι για εμάς συμβολική καθώς κλείνουμε 20 χρόνια στην κυπριακή αγορά και ετοιμάζουμε νέες καινοτομίες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα του Κύπριου καταναλωτή», σχολίασε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Superhome Center, Γιώργος Ανηλιάδης.

«Με το Superhome Center μοιραζόμαστε το ίδιο κίνητρο για αλλαγή και καινοτομία και την ίδια προσήλωση στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να προωθήσουμε μαζί προϊόντα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζουν στον καταναλωτή της σύγχρονης εποχής», σχολίασε ο Executive Director της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.

«Η σημασία της χρονικής συγκυρίας είναι διπλή. Φέτος το Superhome Center κλείνει 20 χρόνια στην αγορά, μία περίοδο κατά την οποία έχει δημιουργήσει και αναπτύξει κάτι που δεν υπήρχε ποτέ στην Κύπρο. Αντίστοιχα, στην Hellas Direct, είμαστε σε μία φάση ανάπτυξης και ιδιαίτερης συγκίνησης, καθώς μετά από 6 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, έχουμε επιστρέψει σπίτι μας, στην Κύπρο, με ένα προϊόν που κάνει την ασφάλεια κατοικίας απλή, εύκολη, χρήσιμη για τον καταναλωτή. Ο συνδυασμός Hellas Direct και Superhome Center είναι ιδανικός για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, Executive Director της Hellas Direct.

Η Hellas Direct και το Superhome Center μοιράζονται το ίδιο κίνητρο για αλλαγή και καινοτομία. Αναπτύσσουν και βελτιώνουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους, με στόχο πάντα να προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στον καταναλωτή και να κάνουν τη ζωή του και την καθημερινότητά του πιο απλή και εύκολη. Και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ξεκινούν τη συνεργασία τους με ένα αποκλειστικό δώρο για τους πελάτες του Superhome Center: δωροκουπόνι αξίας €25 για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας. Και αυτή είναι μόνο μία πρώτη γνωριμία των καταναλωτών με τον καινοτόμο και σύγχρονο τρόπο ασφάλειας κατοικίας που προτείνει η Hellas Direct.