You are here

Απόκτηση ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρειάς A.D.A Travelscope Ltd

Ανακοινώνεται ότι η εταιρεία OPTIONS EUROCONGRESS LTD έχει υπογράψει τους βασικούς όρους συμφωνίας για την απόκτηση ολόκληρο του εκδοθέντος μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας A.D.A TRAVELSCORE LTD με αντάλλαγμα την από μέρους της Options έκδοση και παραχώρηση προς τους υφισταμένους μετόχους της Travelscope 133.300 νέων μετόχων της Options ονομαστικής αξίας 10 σεντ η κάθε μια.

Η Travelscope ιδρύθηκε το 1993 στη Λεμεσό και ασχολείται με τη διοργάνωση συνεδρίων και εξειδικευμένων εταιρικών ταξιδιών κινήτρων, έχοντας μέσα στο πλούσιο πελατολόγιο της μεγάλους Ευρωπαϊκούς και Διεθνής Οργανισμούς.

Παράλληλα η Travelscope ασχολείται με την έκδοση ταξιδιωτικών εισιτηρίων, είναι μέλος της ΙΑΤΑ, και δρα σαν πλήρες ταξιδιωτικό γραφείο.

Η Travelscope έχει ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο 1 εκ. λίρες και τα ετήσια κέρδη πριν τη φορολογία είναι της τάξης των 100000 Λ.Κ. Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες των μετοχών της Travelscope έχουν εγγυηθεί στην Options ότι για το οικονομικό έτος 2000 τα κέρδη της Travelscope πριν από την φορολογία θα είναι τουλάχιστον 100.000Λ.Κ.

Αναμένεται ότι από τη συνεργασία των δραστηριοτήτων του Συγκροτήματος ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη της Travelscope η Options αναπτύσσει σημαντικά την θέση της στο χώρο των εταιρικών συνεδριών κινήτρων (incentives) καθώς επίσης θα επωφεληθεί και από την συνεισφορά των οικονομικών αποτελεσμάτων της Travelscope που αναμένεται να είναι θετική από τον πρώτο χρόνο.
Monday, 15 November, 1999 - 00:00